Cautare

44727 de rezultate pentru "101 perchezitii simultane si 70 de retineri marti sub coordonarea procurorilor diicot au fost efectuate 101" (5.57 secunde)
- Despre desemnarea lui Daniel Morar in functia de prim-adjunct al procurorului general: ... Daca propunerile ar fi fost pentru niste oameni din tara pe care nu-i cunostea nimeni, dar discutam despre Codrut Olaru, om cu performante excelente la DIICOT, despre Laura Codruta Kovesi.
190.000 de fermieri au primit pana in prezent subventiile europene pe suprafata aferente anului 2007, valoarea platilor efectuate pana in acest moment fiind de aproximativ 26 de milioane de euro, a anuntat Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura(APIA).Alti 77.000 de fermieri vor fi platiti pana la finele acestei saptamani, APIA solicitand fonduri la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR)."Mai sunt inca 180.000 de fermieri pentru care au fost efectuate si aprobate toate controalele, acestia urmand a fi platiti pana la sfarsitul lui aprilie 2008", precizeaza APIA intr-un comunicat.Conform angajamentelor Romaniei fata de Comisia Europeana, in cursul lui aprilie si pana la finalizarea tuturor controalelor, vor fi platiti acei fermieri care nu au fost implicati in conflicte de supradeclarare pe niciuna dintre parcelele declarate, nu au fost sanctionati in urma controalelor efectuate si nu au facut obiectul controlului prin teledetectie.Cele mai multe plati au fost efectuate in judetele Vaslui (18.575 fermieri), Teleorman (12.446 fermieri), Prahova (11.249 fermieri) si Dambovita (11.219 fermieri).
Premierul Calin Popescu Tariceanu a trimis ieri parlamentului lista Cabinetului restructurat format doar din PNL si UDMR. Noua schema guvernamentala pastreaza numarul de portofolii, 15, dar reduce numarul ministrilor delegati si al vicepremierilor.
Viitorul ministru pentru Absorbtia Fondurilor Europene va prelua conducerea Departamentului pentru Afaceri Europene (DAE) si a Autoritatii pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale (ACIS), urmand sa coordoneze institutional intregul proces de atragere a banilor europeni.
FEMEIA BERBEC DACA te-ai indragostit de o femeie din zodia Berbecului, nu stiu daca sa te felicit sau sa te compatimesc. Poate ca ea isi inchipuie ca dragostea e viata ei, dar e prea adanc absorbita de lumea din jur, pentru ca dragostea sa fie centrul existentei ei.
Mai ales intr-un timp ca acesta, agitat si vrajmas, in care se scurge existenta noastra, mocirlita si umilita. Ori tocmai cele spuse in fraza de mai sus constituie justificarea optiunii noastre.
La mine era decizia - In partea a doua a scrisorii ii exprimam doamnei ministru optiunea mea pentru asumarea desemnarii de catre ministru a propunerilor - I-am transmis doamnei Piviniceru o scrisoare care avea doua elemente importante:
Comisia parlamentara de ancheta pentru verificarea informatiilor cu privire la interceptarea comunicatiilor a solicitat Birourilor Permanente ale celor doua camere amanarea depunerii raportului pana la 15 octombrie.
Senatorul Valer Marian a anuntat ca se autosuspenda din PSD Senatorul social-democrat Valer Marian a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca se autosuspenda din PSD pana la congresul partidului, fiind nemultumit de faptul ca premierul Victor Ponta a propus-o pe Laura Codruta Kovesi in functia de procuror sef al DNA, transmite Agerpres.
Care sunt efectele adverse ale curelor de slabire? Cum este influentat psihicul uman de comportamentul alimentar? Psihoterapeutul Mirela Zivari, specialist in psihoterapie rational emotiva, s-a aflat in redactia HotNews.ro si a discutat online cu cititorii.
Liderii PSD, intre care Mircea Geoana, Ion Iliescu, Titus Corlatean, Viorel Hrebenciuc, Victor Ponta, Constantin Nita si Adrian Nastase, s-au intalnit din nou sambata, la sediul central al partidului, si au stabilit ca noul presedinte al Consiliului National sa analizeze ce pasi procedurali sunt necesari pentru declansarea alegerilor anticipate.
Soarta ministrilor Zsolt Nagy si Codrut Seres se afla acum in mainile Comisiei prezidentiale pentru aplicarea legii privind raspunderea ministeriala. Azi, Comisia va analiza dosarele trimise de procurorii DIICOT, in care cei doi inalti demnitari sunt acuzati de complicitate la tradare si spionaj.
Deputatul PLD Raluca Turcan considera ca premierul Tariceanu a incalcat principiul separatiei puterilor in stat cand a adus justitiei acuzatii de santaj politic, dupa ce presedintele a aprobat cererea Parchetului General de inceperere a urmaririi penale impotriva ministrului Nagy Zsolt.
Bogdan Ciuca, purtatorul de cuvant al Partidului Conservator (PC), a anuntat ca PC va discuta in cadrul sedintei Biroului Permanent posibilitatea de a solicita sesiune extraordinara in Parlament pentru dezbaterea si adoptarea legii prin care seful DNA va fi numit la propunerea CSM, si nu a Ministerului Justitiei, ca pana acum.
PSD lucreaza la Cartea neagra a regimului Basescu Social-democratii au inceput sa lucreze la "Cartea neagra a regimului Basescu", informeaza Agerpres. Potrivit unui comunicat PSD, materialul va analiza, in detaliu, atat guvernarea PDL, cat si activitatea parlamentara a acestui partid.
Controalele efectuate de comisarii Garzii de Mediu Galati la Combinat au scos la iveala o serie de nereguli in ceea ce priveste protectia mediului.
Antonescu, Klaus Iohannis si "locotenentii" lor, validati de Congresul PNL Vot previzibil, dar si o mica supriza Presedintele PNL Crin Antonescu a fost reconfirmat sambata in functie cu 1.343 de voturi "pentru" si 44 "impotriva", 50 de voturi fiind nule.
Ziua limbii si teatrului idis Ziua limbii si teatrului idis este sarbatorita, incepand cu anul 2018, la 30 mai, fiind instituita prin Legea nr.
Google o omagiaza, luni, pe actrita americana Hedy Lamarr Google aduce un omagiu actritei americane Hedy Lamarr, la 101 ani de la nasterea sa, printr-un Google Doodle special. Motorul de cautare Google o sarbatoreste, luni, 9 noiembrie, pe actrita americana Hedy Lamarr.
Pro si contra: ... cum poti face bani din joc (2) Bucuresti, parcul Herastrau, seara de 19 iulie. La intrarea dinspre piata Charles de Gaulle, zeci de tineri merg intr-un sir dezordonat spre centrul parcului. Toti au fetele luminate de ecranele telefoanelor smart deschise pe aceeasi aplicatie.
google-analytics.com